top of page
WINE & DINE
Upoznajte Tomislava Veseljaka i Dina Mehulića: Priča prvog hrvatskog cidera
Buzdovan je priča o strasti, inovaciji i vjeri u domaću proizvodnju, nastala iz želje dvojice entuzijasta da na hrvatsko tržište donesu...
Posjetili smo Al Dente: Novootvoreni restoran na obali Rovinja
U srcu Rovinja, tik uz njegovu prekrasnu obalu, nedavno je otvoren restoran Al Dente, nova gastro oaza koja spaja talijansku i...
Posjetili smo Ozalj: Grad bogate povijesti, energije i opuštanja
U srcu središnje Hrvatske, smješten uz rijeku Kupu, nalazi se maleni grad Ozalj. Iako broji tek nekoliko tisuća stanovnika, ovaj gradić...
Pričali smo s Dominikom Bečvardijem: 1/2 Peaches and Cream
Skriven u živopisnoj četvrti Trešnjevka, bar Peaches and Cream je skriveni dragulj koji savršeno oslikava duh ovog živahnog dijela grada...
Otkrijte šarm hotela Rajna: Obiteljska priča u Starigradu
Ako se ikad nađete na Jadranskoj magistrali na putu prema Zadru, pri samom kraju morate proći kroz sela Starigrad i Seline. Točno između...
150 godina tradicije vina na Visu: Priča Joška Vitaljića i njegove obitelji
Joško Vitaljić i njegova obitelj predstavljaju živu poveznicu s tradicijom izrade vina. Njihova povijest vinogradarstva na otoku Visu...
Konoba Nono: Restoran kojeg morate posjetiti
Ako se ikada nađete na prolasku kroz Pirovac, ne zaboravite svratiti u novootvoreni restoran Nono. Iako sami objekt postoji već neko...
Gimlet: Koktel za prave hedoniste
Gimlet je osvojilo srca ljubitelja koktela od svog nastanka. Sa svojom jednostavnom kombinacijom gina i limete, Gimlet potvđuje kako...
Spoj tradicije i umjetnosti: Toni Adžić i bonsai radionice
Sigurno ste gledali film Karate Kid koji je vjerovali ili ne odigrao značajnu ulogu u popularizaciji bonsai umjetnosti na zapadu...
Restoran More: Skriveni dragulj Supetarske Drage
Smještena u mirnoj uvali Supetarske Drage na slikovitom otoku Rabu, Konoba More predstavlja autentičnu dalmatinsku kuhinju koju ne...
bottom of page